Produkty pro perlový kuskus (22)

Střední kuskus

Střední kuskus

5 kg sáček
Oloupaná sezamová semena

Oloupaná sezamová semena

Prémiová kvalita loupaných sezamových semínek. Sezamová semínka nabízejí mnoho dobrých věcí: Nasycené mastné kyseliny, vláknina, minerály a vitamíny, které obsahují, jsou ceněny jako cenné ingredience. Sezam se používá k vylepšení mnoha pokrmů.
Chřest

Chřest

Chřest v různých řezech Chřest (Aspargus officinalis L.) je vytrvalá, víceletá kulturní rostlina, jejíž bílé nebo zelené výhonky (stonky) se používají jako zelenina. Nabízíme následující sortiment: bílý/zelený differentní délky a průměry Stonky Úseky bez špiček (středové řezy) Úseky se špičkami (špičky a řezy) Špičky
Sójová moučka

Sójová moučka

Sójová moučka je výživný produkt získaný extrakcí sójového oleje. Proslulá svým vysokým obsahem bílkovin, sójová moučka je nezbytnou součástí v chovu zvířat, kde slouží jako hlavní krmivo pro hospodářská zvířata. Abychom zajistili její kvalitu a trvanlivost, balíme sójovou moučku do materiálů vhodných pro potraviny, které ji chrání před vlhkostí, prachem a bakteriemi, čímž zabraňujeme zkažení. Bez jakéhokoli znečištění nabízí sójová moučka dlouhou trvanlivost a zůstává spolehlivým zdrojem bílkovin pro různé aplikace. V EG se zavazujeme poskytovat našim klientům sójovou moučku nejvyšší kvality, která splňuje jejich požadavky s dokonalostí. Objednejte si ji ještě dnes a využijte její výživové hodnoty.
Sezamová semena

Sezamová semena

Sezamová semena jsou všestrannou surovinou dostupnou v různých barvách, včetně bílé, hnědé, černé, červené a žluté. Tato semena jsou zbavena slupky, aby se odstranila černá kůže před balením, přičemž tmavší semena nabízejí nejvíce chuti. Sezamová semena mají oříškovou, čerstvou chuť, která se často používá jako posyp na chleba a housky. Také se posypávají na saláty a smažená jídla v asijské kuchyni. Mletý sezam je hlavní složkou Tahini, základní pasty na Blízkém východě, a používá se v tyčinkách se semeny, kuřecích pokrmech a rýžových pokrmech.
Pšenice

Pšenice

V CROVAY NATURAL SOLUTIONS nabízíme širokou škálu vysoce kvalitních obilovin, ideálních jak pro lidskou spotřebu, tak pro různé průmyslové aplikace. Tyto všestranné přírodní ingredience se staly základním pilířem v mnoha sektorech. Obiloviny pro Lidskou Spotřebu Celá zrna a přírodně zpracované obiloviny se etablovaly jako výživná a zdravá volba v jídelníčku. Některé z nejpopulárnějších jsou: Pšenice: Zdroj bílkovin, vlákniny a minerálů, používaná při výrobě chlebů, těstovin a pečiva.
Semena chilli

Semena chilli

Capsicum annuum Původ: Čína
Sarrasin

Sarrasin

Popis : Sarrasin (Fagopyrum esculentum), také známý jako „černá pšenice“, je jednoletá rostlina pocházející z Asie. Na rozdíl od tradičních obilovin nepatří mezi trávy, ale mezi rdesnovité. To mu dává jedinečné nutriční vlastnosti, jako je absence lepku. Zrna sarrasinu jsou malá, trojúhelníková a obalená hnědou až černou slupkou, která obklopuje bílou jádro. Naši sarrasin pěstujeme za optimálních podmínek, abychom zajistili stabilní kvalitu a vysokou nutriční hodnotu. Původ : Ukrajina.
Koriandr - Olejnatá semena

Koriandr - Olejnatá semena

Koriandr se používá jako koření v kuchyni a k dodání příjemné vůně v parfumerii, kosmetice a výrobě mýdel. Rostlina je dobrým medonosným rostlinou. Je široce používán jako koření pro ochucení a posílení klobás, sýrů, konzervovaného masa a ryb, nakládané zeleniny, nakládaných okurek a likérů, přidává se do pečení Borodinského chleba, cukrářských a kulinářských výrobků, stejně jako při výrobě některých typů piva a likérů (v Německu). Esenciální olej se získává z plodů, který se používá pro syntézu linalylacetátu, citralu a dalších aromatických látek používaných v parfumerii a kosmetice k dodání parfémovým výrobkům vůně konvalinky, fialky, růže, bergamotu, lilie, citronu atd. Esenciální olej se používá v technologiích, výrobě mýdel a v textilním průmyslu. Po destilaci esenciálního oleje se extrahuje mastný olej, který se používá v mýdlářském průmyslu a při výrobě olejové kyseliny.
Pšeničné otruby

Pšeničné otruby

Bez melaminu Vhodné pro krmivo Vhodné pro lidskou spotřebu Bez podivných pachů a živých hmyzu.
JEČNÉ ZRNKO

JEČNÉ ZRNKO

Různé krmné ječmeny Použití Skot, Lidé Příměs (%) 1 Vlhkost (%) 12 Třída 1,2 Balení 25 kg Místo původu SA Číslo modelu Ječmen Ječmen Hnědý Kvašený ječmen Třída A Vlhkost 13% Max Bílkoviny 10% Min 11.5% Max Energie klíčení 95% po 5 dnech Celý ječmen 90% Pod 2.2 mm Max 3% Čistota odrůdy 95% Min Cizí odrůda 1% Max Hmotnost 1000 zrn 40 gr Minimální hmotnost HI 67 kg/h Krmný ječmen Třída 2 Vlhkost 13% Max Hrubé bílkoviny 10% Min Hrubá vláknina 8% Max Poškozená zrna 2% Max Nečistoty v zrnu 3% včetně poškozených zrn Cizí materiál 1% Max Krmný ječmen Třída 3 Vlhkost 13% Hrubé bílkoviny 10% Min Hrubá vláknina 8% Max Poškozená zrna 2% Max Nečistoty v zrnu 3% včetně poškozených zrn Cizí materiál 3% Max Balení 25 kg PP pytle
Bio Cizrna

Bio Cizrna

Bio cizrna nejvyšší bio kvality pocházející z Turecka.
Zeleninové hrášky

Zeleninové hrášky

Exportujeme zeleninové hrášky. Doručení je možné na základě samoodvozu nebo naším dodáním kupujícímu, po silnici a železnici. Po dohodě jsou možné různé možnosti balení: pytle o hmotnosti 20, 25, 40 kg, velké pytle o hmotnosti 1000 kg, euro palety.
Pšenice - Pšenice

Pšenice - Pšenice

PŠENICE Pšenice je definována jako pěstovaná tráva, která se pěstuje hlavně pro výživná zrna. Roste v rozmezí od 60 do 120 centimetrů. Vědecký název pšenice je "Gramineae" a patří do rodu "Triticum". Nabízíme celozrnnou pšenici, která je hygienicky zpracována. Zákazníci mohou od nás získat pšenici za konkurenceschopné ceny. Proto jsme považováni za jednoho z nejuznávanějších dodavatelů se sídlem v Indii.
Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí
Semena koriandru

Semena koriandru

Semena koriandru jsou celosvětově oblíbené koření, které je hned po pepři nejvíce používané. Tato semena se pěstují a zpracovávají po celém světě, přičemž Egypt je významným producentem. Semena koriandru nabízejí teplou, zemitou a aromatickou chuť, která se nejčastěji používá v mletém stavu. Jsou základem indické kuchyně, kde dodávají pokrmům nádech sladkosti a pikantnosti. V indonéské kuchyni se koriandr používá v receptech na tempeh a fazolové pokrmy. Semena pozvedávají chuť zelí, kukuřice, chutney a omáček a také se používají na nakládání zeleniny, což je činí univerzálním doplňkem do každé kuchyně.
Fenykl

Fenykl

Foeniculum vulgare Původ: Egypt
Červená proso - Cereálie

Červená proso - Cereálie

Proso je jednou z nejstarších pěstovaných rostlin v Eurasii. Proso začalo být pěstováno přibližně před 7000 lety a je to cenná obilná plodina. Zrno (nazývané proso) se používá k výrobě polévek, cereálií a dalších kulinářských produktů; je to cenná krmná surovina pro drůbež. Růstové období trvá od 60 do 120 dnů. Rostlina je teplomilná a odolná vůči suchu, stejně jako vůči salinizaci půdy, ale netoleruje kyselé půdy. Výnos činí 1417 centnerů na hektar. Sláma a zelená hmota se používají jako krmivo pro hospodářská zvířata. V Rusku se pěstuje převážně v aridních oblastech Volhy a Centrální černozemní oblasti. Prakticky bezlepkové, proto může být doporučeno lidem trpícím celiakií, vrozenou nemocí způsobenou intolerancí na některé obilné plodiny. Proso stimuluje tvorbu krve. Proso kaše je indikována při hypertenzi a onemocněních kardiovaskulárního systému.
Sójová mouka

Sójová mouka

Položky požadované ve standardním výsledku Vzhled Světle žlutá až světle hnědá Vyhovuje Hrubý protein 46% min 46.15% Hrubý tuk 1.0% min 1.10% Hrubá vláknina 3.0% max 2.20% Vlhkost 10 % max 8.22% Vápník 0.20% Fosfor 0.65% Celkové aminokyseliny 4.50% Celkové stravitelné živiny 73% min 78.00%
Proso

Proso

Exportujeme semena prosa. Doručení je možné na základě vlastního vyzvednutí nebo naší dodávky kupujícímu, po silnici a železnici. Po dohodě jsou možné různé možnosti balení: pytle o hmotnosti 20, 25, 40 kg, velké pytle o hmotnosti 1000 kg, euro palety.
Špalda - Cereálie

Špalda - Cereálie

Je to obilná plodina. Zraje, je odolná vůči mnoha houbovým chorobám, nenáročná. Klásky jsou uzavřeny před nečistotami, neztrácí nahromaděnou vlhkost, je chráněna před škůdci. Obsahuje hodně bílkovin, málo kalorií a většinu esenciálních aminokyselin. Obsahuje také další vitamíny a různé makro a mikroživiny. Mnoho různých pokrmů lze z ní připravit: chléb, kaše, polévky, sušenky, omáčky a krémy, přílohy k rybám, masu a dezertům.
Cizrna - Luštěniny

Cizrna - Luštěniny

Cizrna je potravinový produkt, jedna z nejstarších luštěnin na Blízkém východě, začala se pěstovat před více než 7 tisíci lety. Je běžná v zemích západní a střední Asie, severní Afriky a severní Ameriky. Z cizrny se vyrábějí hummus a falafel. Smažené fazole se nazývají Lelebee. Cizrna se široce používá ve veganské, vegetariánské a indické kuchyni. Tradičně je používání cizrny aktuální pro středomořský region. Cizrna se používá k výrobě cizrnové mouky, která se zejména používá v indické kuchyni. A například v italské kuchyni se používá k výrobě plochých koláčů farinatas, ale objemy pěstování cizrny v samotné Itálii jsou zanedbatelné. Bílé odrůdy semen se převážně používají k jídlu. Tepelná úprava trvá déle než u čočky a hrášku. Semena cizrny slouží jako zdroj zinku a kyseliny listové.